Menu

SZEF KUCHNI POLECA
PRZYSTAWKI
Carpaccio z buraka
18 ZŁ

z karmelizowanym kozim serem / 160 g

Rozgrzewające krewetki
36 ZŁ

w emulsji winno-maślanej z chili mini sałatka z chrupiącymi warzywami, grzanka czosnkowa / 300 g

ZUPY
ŻUREK JAROSŁAWSKI Z KIEŁBASĄ
23 ZŁ

jajko, grzyby, kiełbasa, nasz pieczony chleb / 400 ml

Kremowa zupa z grzybów leśnych
19 ZŁ

zapiekanka pieczarkowa z serem / 400 ml

Dania Główne
PIERŚ Z KURCZAKA W SZYNCE DOJRZEWAJĄCEJ
39 ZŁ

kopytka z pesto pietruszkowym, warzywa sezonowe, sos śmietanowy, mus z selera / 550 g

PLASTRY GRILLOWANEJ POLĘDWICZKI
45 ZŁ

sos kurkowy, ziemniaki w sezonowej odsłonie z koperkiem, kompozycja świeżych surówek / 550 g

KACZE UDKO CONFIT
55 ZŁ

sos wiśniowo - żurawinowy, smażone kopytka, buraczki na ciepło, pieczone jabłko / 550 g

FILET Z ŁOSOSIA PIECZONY Z CYTRUSAMI
59 ZŁ

kremowy ryż ze szpinakiem i suszonym pomidorem, warzywa sezonowe, oliwa ziołowa / 400 g